Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تاکید کرد که باید از فناوری های نوین در گردشگری استفاده و کمک بگیریم و رفتارهای مشتری‌مدار را ترویج و تدریس کنیم.

به گزارش خبرنگار آنا، پروین داداندیش به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه در مراسمی که به مناسبت توجه به گردشگری در این واحد دانشگاهی برگزار شده بود حضور پیدا کرد و به ایراد سخن پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: «با توجه به شرایط منطقه، پنجره ای بی بدیل برای توسعه و پیشرفت و رشد ملی در کشور باز شده است که البته خیلی ها دوست دارند اینها را نادیده گرفته و همه را ناامید کنند و بگویند هیچ اتفاقی نمی افتد ولی مطالعات داخلی و خارجی نسبت به آینده ایران بسیار امیدوارکننده و حاکی از آن است که ایران ظرفیت تبدیل شدن به یکی از 20 قدرت دنیا را دارد. یعنی در آینده ایران می تواند جزء 10 یا 20 کشور قدرتمند دنیا باشد.»

داداندیش افزود: «پس با این ظرفیت های موجود باید به خوبی از آن استفاده کنیم و بدانیم ما فرصتی برای توسعه و پیشرفت کشور داریم و خیلی زود دیر می شود. بنابراین نسل جوان و نوجوان فرهیخته باید در این عرصه نقش آفرینی کند و کاملاً آگاه باشند و بدانند چه اتفاقاتی در حال وقوع است. به عنوان مثال در باب گردشگری باید بدانند روند گردشگری در دنیا و در ایران چگونه است و چه نقشی را باید ایفا کرد.»

رئیس واحد تهران غرب گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد جدید مسئولان باید به سمت حل مسائل کشور حرکت کند. مقرر شده که هر واحد دانشگاهی در یک حوزه علمی قوی و تبدیل به قطب بشود و نظر من آن است که با پتانسیل های موجود واحد تهران غرب در زمینه گردشگری و هتلداری، این واحد می تواند به یک کانون و قطب گردشگری در استان تهران تبدیل شود.»

مقرر شده که هر واحد دانشگاهی در یک حوزه علمی قوی و تبدیل به قطب بشود و نظر من آن است که با پتانسیل های موجود واحد تهران غرب در زمینه گردشگری و هتلداری، این واحد می تواند به یک کانون و قطب گردشگری در استان تهران تبدیل شود

داداندیش با اشاره به شعری از سهراب سپهری که چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید ادامه داد: «اگر بخواهیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب قطب گردشگری بشود تغییر در رویکردها، تغییر در روش ها و تغییر در رفتارها ضروری است و باید بینش خود را به این صنعت تغییر دهیم و نگاه جدید و نویی به آن داشته باشیم.»

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: «باید رویکرد همکاری را در سطح فعالیت های دیگر واحدهای آموزش عالی در نهادهای عالی و اجرایی کشور نهادینه کنیم و از فعالیت انفرادی به فعالیت گروهی حرکت کنیم.»

رئیس واحد تهران غرب با اشاره به تجربه مدیریت سه سال و نیم در این واحد گفت: «با تغییر نگاه رویکرد مدیریتی در اداره دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با همکاری معاونان وقت علیرغم محدودیت ها و کاستی ها به جایی رسیدیم که کسی باور نمی کرد. مثلا ًدر بحث آموزشی از 23 رشته دانشگاهی به 84 رشته در سطوح کارشناسی، ارشد و دکتری رسیدیم و انجمن های علمی و کانون های دانشجویی و نشریات دانشجویی چندین برابر قبل شد.»

وی ادامه داد: «اگر 3 موضوع برای پیشرفت جمهوری اسلامی وجود داشته باشد که بتوان روی آنها سرمایه گذاری کرد یکی از انها گردشگری است و شرایط به گونه ای است که می خواهیم اقتصاد نفت را به اقتصاد حوزه های مختلف صنعت مثل گردشگری، فرهنگ و هنر انتقال دهیم که در این بین صنعت گردشگری مقام اول را از نظر ما دارد.»

رئیس واحد تهران غرب افزود: «در حوزه گردشگری قدم های خوبی در واحد تهران غرب برداشته شده است. یکی تشکیل کانون دانشجویی گردشگری و هتلداری است که تاکنون اقدامات قابل توجهی را ارائه داده است و به نظر می رسد از ابتکارات اعضای این کانون بتوان در رویداد استارت آپ استفاده کرد. دو شرکت در حوزه گردشگری داریم و امیدواریم تا آخر سال 96 دو یا سه رویداد استارت آپ دیگر برگزار کنیم.»

داداندیش گفت: «در قرن بیستم 5 انقلاب بزرگ در دنیا شناسایی شده که یکی از آنها انقلاب ایران است. انقلاب بزرگی که چه بسا افرادی سعی می کنند آن را کوچک بشمارند و ثمره انقلاب و خون شهدا را پایمال کنند اما آنچه مسلم است این انقلاب را مردم با هدایت رهبر انقلاب انجام دادند.»

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: «اگر بخواهیم پیشرفت کنیم باید به آگاهی برسیم و مسئولیت ها را شناسایی تقسیم کار کنیم و هر کدام گوشه ای از کار را بگیریم و پیش برویم و به این جریان هایی که سعی دارند جوانان و مسئولان را ناامید کنند و در فضای مجازی به دروغ و ریا تبدیل شده توجه نکنیم و باید به این مرحله از آگاهی رسید که برای کشور چه باید کرد و سهم خود را به عنوان استاد و دانشجو مشخص کنیم و ادامه بدهیم.»

رئیس واحد تهران غرب ابراز امیدواری کرد همگام با ارتقای دانش گردشگری مهارت دانشجویان نیز در این زمینه افزایش یابد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۳۰۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین در قم و تهران
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • پاکسازی زباله‌های فضایی با کمک فناوری ژاپنی
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش