Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@22:41:06 GMT

تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۵۸۰۴۷

تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب

مراسمی با هماهنگی حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب به مناسبت گرامیداشت شان و مقام شامخ استاد با حضور پروین داداندیش رئیس واحد، اعضای هیات رییسه، روسای دانشکده‌ها، مدیران، مسئولان و جمعی از استادان و دانشجویان واحد در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، تلاوت آیاتی از قرآن مجید، پخش سرود ملی،اجرای گروه تواشیح، سرودن شعر از سوی عالیه نوری عضو هیات علمی و مدیر گروه معارف اسلامی واحد و محمد قاضی عضو هیات علمی گروه عمران، سخنرانی پروین داداندیش رئیس واحد و شهربانو جلالی استادیار وعضو هیات علمی گروه روانشناسی واحد، ارائه دکلمه از سوی کتایون خلیلی زند دانشجوی کارشناسی کامپیوتر به نمایندگی از سوی دانشجویان واحد درباره‌شان ومقام استاد و روز معلم، اجرای استند آپ از سوی حسین کربلایی،برگزاری مسابقه فرهنگی بین حاضران در مراسم و انتخاب 5 نفربه قید قرعه و اهدای جوایز به انها از جمله برنامه های این مراسم بود.

در این مراسم از تعدادی استادان همکار با واحد بر اساس ارزیابی های صورت گرفته با اهدای جوایز و تقدیرنامه قدردانی شد.

حسن گیوریان معاون آموزشی واحد در باره روند انتخاب استادان نمونه آموزشی واحد اذعان داشت : در ابتدا براساس ارزیابی های صورت گرفته از سوی کمیته های منتخب در هر یک از دانشکده ها متشکل از رییس و معاون دانشکده ، یک مدیرگروه و دو عضو هیات علمی سعی شد به نسبت اساتیدی که با آن دانشکده ها همکاری دارند از دانشکده فنی 6 نفر و از هریک از دانشکده ها 2 نفر استاد نمونه به حوزه معاونت آموزشی واحد معرفی شوند و در نهایت با درنظر گرفتن معیارها و شاخص های آموزشی از بین این افراد از دانشکده فنی 3 نفر و از هریک از دانشکده ها یک نفر به عنوان استاد نمونه آموزشی از طرف ساختمان ستادی معرفی شدند .

استادان نمونه آموزشی واحد در سال 97 به تفکیک دانشکده عبارتند از:

دانشکده فنی و مهندسی :دکتر پیمان بابایی استادیار گروه کامپیوتر - دکتر محمد قاضی استادیار گروه عمران - دکترامیر امینی استادیار گروه برق

دانشکده مدیریت :دکتر بهار تیمورپور از گروه مدیریت

دانشکده هنر و معماری : دکتر محمدرضا سلیمانی استادیار گروه معماری

دانشکده علوم انسانی : دکتر سمیرا زارعی استادیار حسابداری

ساختمان علوم پایه و عمومی : دکتر ژیلا توتونچیان استادیار اموزش زبان انگلیسی

هم چنین نظر به انجام مشاوره دینی در طول سال های گذشته توسط اساتید دارای مجوز مشاوره در گروه معارف اسلامی از تعدادی از استادان گروه معارف اسلامی واحد تقدیر به عمل آمد که اسامی آنها عبارتند از:

دکتر اکرم میناوند ( مدرس مدعو ) - دکتر احد گنجعلی خانی زاده ( مدرس مدعو )

بتول گلزاری سرخه( مدرس مدعو )- زهرا کرمی ( مدرس مدعو ) -

دکترناهید دهقان عقیقی ( عضو هیات علمی ماموراز واحد فیروزکوه ) -دکترعصمت سوادی( عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی واحد )- دکتر عالیه نوری عضو هیات علمی و مدیرگروه معارف اسلامی واحد )

سروده هایی زیبا از عالیه نوری مدیرگروه معارف اسلامی واحد تهران غرب به مناسبت روز معلم و میلاد حضرت مهدی (عج)‎

در مراسم گرامیداشت شان و مقام شامخ استاد که در تاریخ 10 اردیبهشت 97 در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی واحد برگزار شد، عالیه نوری استادیار و مدیرگروه معارف اسلامی واحد دو شعر زیبا را که با عنوان «معلم» به مناسبت روز معلم و «آفتاب آدینه» به مناسبت میلاد باسعادت حضرت مهدی موعود(عج) سروده بود در جمع حاضران مراسم قرائت کرد.

متن این اشعار در ذیل آورده شده است:

معلم

تو خود شعری شکوفایی معلم

طلوع صبح فردایی معلم

به شام تیره ی نادانی و جهل

تو ماه عالم ارایی معلم

تن رنجور انسان را چو روحی

مسیحایی مسیحایی معلم

تو انسان را امانتدار هستی

لسان حق و گویایی معلم

به پاس ارج و قدرت واژه ای نیست

تو خود شعری شکوفایی معلم

آفتاب آدینه

کسی می آید از غوفای شهر غصه ها آزاد به دستش رایت حیدر امید آخرین امداد

کسی می آید از نسل امین از پشت ابراهیم که بتهای تباهی را به تیغ مرگ خواهد داد

رواق سرد تاریخ از سکوتی چند صد ساله به گلبانگ انا المهدی طنین عشق را سرداد

و آیات حقیقت از حضورش تازه می گردد و هر ویرانه از یمن قدومش خانه ای آباد

امیر روز آدینه دعای نور خواهد خواند و شادی موج خواهد زد به جای ندبه و فریاد

و می آید سوار سبز پوش قله ی توحید دلم را نذر نامش کرده ام من هرچه باداباد

اجرای برنامه‌های شاد به مناسبت نیمه شعبان در دانشکده‌های واحد تهران غرب‎

با همکاری دفتر فرهنگی اسلامی و اداره ورزش واحد تهران غرب برنامه‌های شاد و مفرحی ،به مناسبت میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) با حضور روسای هر یک از دانشکده‌ها، گیتی متین رئیس اداره ورزش واحد، کارشناسان دفتر فرهنگ اسلامی و جمعی از دانشجویان در محوطه دانشکده های واحد برگزار شد .

اجرای مسابقات: فوتبال دستی و طناب‌کشی دانشجویان همراه با اهدای جوایز به تیم‌ها و افراد شرکت کننده در مسابقه و مولودی خوانی از جمله برنامه‌های این مراسم بود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مراسم بزرگداشت مقام و هفته معلم با حضور سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان با تجلیل از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با محور «زندگی پاک بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا»  در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این مراسم اظهار کرد: حوزه کار با استادان و معلمان، بهترین حوزه فعالیتی و ارتباطی در جامعه است.

وی با بیان اینکه دوران دانشجویی، به‌ویژه دوره کارشناسی، دورانی ویژه، خاطره‌انگیز و متفاوت از همه سال‌های تحصیل است به دانشجویان توصیه کرد: این دوران فرصتی طلایی برای دانشجویان بوده و باید از تجربه و علم استادان نهایت بهره را ببرند. استادان برای دانشجویان، الگو و نماد هستند. بی‌شک تأثیر کلام، لحن گفتار، پوشش، رفتار و اعمال استادان تا سالیان سال بر روح و روان دانشجویان اثرگذار باقی خواهد ماند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به سلسله نیاز‌های انسان ازنظر آبراهام مازلو (نظریه انگیزشی در علم روانشناسی) اضافه کرد: باید تلاش کرد تا دانشگاه در کنار تدریس علوم و دانش، به معنای واقعی محل تربیت و فرهنگ‌سازی در جامعه باشد تا بتوان خودباوری و خودشکوفایی که مبحث رأس این هرم است را به منصه ظهور رساند.

استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد

یکی از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز درباره زندگی پاک با استفاده از غزلی از حافظ بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا با بیان اینکه استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد،‌ گفت:‌ نزدیک به سه دهه است که بیش از گذشته زندگی انسان با مقوله زندگی پاک آمیخته و در شرایط کنونی جهان و وجود هجمه‌های مختلف و ناپاکی‌های بسیار، برگزیدن راه و رسم پاکی در زندگی و ادامه دادن به آن بسیار سخت شده و باید به فردی که در این سلوک زندگی می‌کند، هزاران آفرین گفت.

عباس عاشوری‌نژاد با بیان اینکه ناپاکی‌های بسیار دور تا دور زندگی‌ها را فراگرفته و هیچ جا از گزند آثار مخرب آن در امان نمانده، عنوان کرد: این نفوذ در امور، حتی به نهاد‌های مقدسی همانند مدرسه و دانشگاه نیز رسوخ پیدا کرده و افرادی را که مسیر صحیح زندگی را برای خود برگزیده‌اند را تحت‌فشار قرار داده است. این عیب روزگار کنونی، یک حسن نیز محسوب می‌شود در این فشارها، زمانی که انسان مرحله‌ای از زندگی خود را با همه فشارها با پاکی به پایان می‌رساند، قطعاً حلاوت و رضایت بیشتری در خود احساس خواهد کرد.

وی با قرائت غزلی از حافظ شیرازی عنوان کرد: «لسان‌الغیب» می‌فرماید:«کمتر از ذره نه‌ای پست مشو مهر بورز / تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ‌زنان / بر جهان تکیه مکن ور قدحی می‌داری / شادی زهره‌جبینان خور و نازک‌بدنان / پیر پیمانه‌کش من که روانش خوش باد / گفت پرهیز کن از صحبت پیمان‌شکنان / دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل / مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان» حافظ در این چهار بیت تأکید می‌کند که انسان می‌تواند زندگی زیبا و پاکی داشته باشد به شرط اینکه از نکاتی که از این غزل برداشت می‌شود، بهره‌مند شود.

چهره ماندگار فرهنگی استان بوشهر اضافه کرد:‌ این ابیات بدین معناست که نخست انسان بزرگ است و حق ندارد کوچک فکر کند و شایسته بوده اهداف بلند و ارزشمند انتخاب کند. همچنان که حرکت ذره به سوی خلوتگه خورشید است، مسیر حرکت انسان باید به سوی نور باشد. چنانکه در نظریه امید «اشنایدر» اصالت هدف به خوبی دیده می‌شود.

عاشوری‌نژاد ادامه داد:‌ دوم اینکه یکی از پیش‌فرض‌های روانشناسی مثبت‌گرا این بوده که انسان باید بپذیرد که هیچ چیزی پایدار نیست. حافظ هم می‌گوید: انسان نباید بر جهان گذرا تکیه کند، همه چیز فانی است به جز ذات پروردگار، بنابراین انسان نباید عزت‌نفس و آبروی خود را فدای آرزو‌های خام و ناپخته کند و شایسته بوده تا اگر چیزی دارد آن را با دیگران شریک شود تا زندگی‌اش به شادمانی بگذرد. سوم اینکه حافظ می‌گوید: از همنشینی با بدعهدان و پیمان‌شکنان بپرهیزد، چون اینان امنیت انسان را بر هم می‌زنند و آبروی آدمی را تهدید می‌کنند.

وی افزود:‌ چهارم اینکه روانشانسی مثبت‌گرا بر اهمیت دوستی در تحقق «شادمانی درونی» و «شادکامی پایدار» تأکید دارد، حافظ هم می‌گوید: دوستان واقعی را بیابد و دایره دوستی‌های اصیل را گسترش دهد و در حفظ رابطه دوستی‌ها بکوشد و دشمنان و انسان‌های شیطان‌صفت دوری کند.

به گزارش آنا،‌ در این مراسم با قدردانی از استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال گذشته از استادانی که به مرتبه استادیاری و دانشیاری ارتقا یافته بودند، تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران