Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول ستاد جابه‌جایی دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب از انتقال سه دانشکده این واحد دانشگاهی به مجتمع پیامبر اعظم(ص) خبر داد.

مهدی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا با توجه به تفاهم‌نامه جابه‌جایی دانشکده‌ها که بین واحدهای تهران‌غرب و تهران‌مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شده است، اظهار کرد: «بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، سه دانشکده‌ هنر و معماری، مدیریت و علوم انسانی به مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

مسئول ستاد جابه‌جایی دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب افزود: «جلسات متعددی با رئیس و اعضای هیأت رئیسه درباره مفاد این تفاهم‌نامه برگزار و بر اساس اولویت‌بندی و به دلیل نزدیک بودن پایان قرارداد ساختمان آیین زندگی (محل فعلی دانشکده هنر و معماری) تصمیم بر این شد که انتقال این دانشکده در اولویت قرار گیرد.»

وی خاطرنشان کرد: «با هماهنگی با رئیس دانشکده هنر و معماری و دیگر اعضای ستاد جابه‌جایی در چندین مرحله از مجتمع پیامبر اعظم(ص) بازدید شده است و بلوک ب (دانشکده علوم پایه تهران‌مرکزی) به دانشکده هنر و معماری واگذار شد. علاوه بر این بخش‌های اداری و آموزشی دانشکده مشخص و طبق هماهنگی لازم با واحد تهران‌مرکزی، نخستین عملیات استقرار این دانشکده انجام و مقرر شد تا امروز 7 مرداد بقیه اتاق‌های ساختمان از طرف واحد دانشگاهی تهران‌مرکزی تخلیه و دانشکده به صورت کامل در اختیار دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی تهران‌غرب قرار گیرد.»

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب اضافه کرد: «مقرر شد دانشکده‌های مدیریت و علوم انسانی نیز اقدام به جمع‌آوری وسایل و تجهیزات خود کرده و در روزهای آینده در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص) در بلوک آ (دانشکده زبان‌های خارجه تهران‌مرکزی) مستقر شوند.»

حیدری تأکید کرد: «به دنبال این تصمیم، اعضای ستاد جابه‌جایی به همراه رئیس دانشکده مدیریت و معاون دانشکده علوم انسانی از این ساختمان بازدید کردند و علاوه بر بررسی و مطالعه دقیق، همه فضاهای آموزشی و اداری دانشکده‌ها مشخص و مقرر شد از روز گذشته با نظارت رؤسای دو دانشکده و با حضور امین اموال دانشگاه، همه وسایل دانشکده‌ها جمع‌آوری و بسته‌بندی شود و بعد از جابه‌جایی نهایی دانشکده هنر و معماری، دانشکده مدیریت و سپس علوم انسانی به ترتیب به دو بال شرقی و غربی(دانشکده زبان‌های خارجه تهران‌مرکز) منتقل شوند.»

مسئول ستاد جابه‌جایی دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب گفت: «از جمله کارهای مهم این نقل و انتقال آماده‌سازی زیرساخت‌های این مجتمع مانند شبکه اینترنت، سیستم سرمایشی و ... است. عملیات جابه‌جایی و انتقال دانشکده‌ها از 6 مرداد به صورت پیوسته آغاز شده و دانشجویان در ترم آینده از فضای آموزشی جدید واقع در میدان صنعت، ابتدای خیابان فرحزادی، نرسیده به مجتمع میلاد نور، ابتدای خیابان سیمای ایران، پلاک یک، مجتمع آموزشی پیامبر اعظم(ص) برای ادامه تحصیل استفاده می‌کنند.»

وی خاطرنشان کرد: «بر اساس اعلام دانشکده‌ها، هر دانشکده حداکثر دو روز کاری را در مرداد تعطیل است. بنابراین از استادان و دانشجویان می‌خواهیم در این‌باره به اطلاعیه‌های روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌غرب توجه کنند.»

انتهای پیام/4062/4065

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۷۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور رئیس این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست با اشاره به قرار گرفتن وضعیت دانشگاه در مدار کیفیت اظهار کرد: در این شرایط باید به گونه‌ای مدیریت کنیم که دانشگاه دچار روزمرگی نشود تا با آینده‌نگری به رشد و پیشرفت هرچه بیشتر آن در بخش‌های مختلف کمک کنیم.

محمدرضا قائدی افزود: باید تمرکز واحد‌های دانشگاهی بر افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین در حد امکان رشته‌های علوم پزشکی قرار گیرد تا امکان جذب دانشجو در این رشته‌ها هرچه بیشتر مهیا شود.

وی به موضوع تغییر و جابه‌جایی محل برخی رشته‌های مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اشاره کرد و متذکر شد: این فرآیند جابه‌جایی رشته‌ها که با همکاری مرکز آزمون دانشگاه و مصوبه وزارت علوم صورت گرفت کمک بسیار بزرگی به این واحد‌ها برای جذب دانشجو کرده تا در رشته‌هایی که سالیان متمادی فاقد پذیرش دانشجو بودند در واحد دانشگاهی دیگری بتوان به جذب دانشجو پرداخت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس متذکر شد: برای نخستین‌بار در این دانشگاه، شورای وقف و امور خیّرین راه‌اندازی شده و این ظرفیت بسیار مناسبی است که در همه شهر‌ها و میان دانشگاهیان وجود دارد تا از ظرفیت افراد خیّر برای همکاری در تحصیل جوانان و دانشجویان کمک گرفت.

قائدی، امکان سرمایه‌گذاری خیّرین مستقر در شهر‌های مختلف استان فارس را برای توسعه دانشگاه به لحاظ زیرساخت‌های امکاناتی و کمک در تحصیل دانشجویان کم‌بضاعت راهکار بسیار مناسبی برای توسعه دانشگاه برشمرد و متذکر شد: این امر در واحد‌های دانشگاهی و شهر‌هایی که به امور خیریه شهریه هستند بیشتر مورد توقع و انتظار است.

وی از برگزیده شدن استان فارس در موضوع اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: درباره اسناد و املاک دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس؛ سازمان مرکزی این استان را به‌عنوان برترین استان و واحد شیراز را به‌عنوان برترین واحد معرفی کرده و این نشان می‌دهد که در زمینه اخذ اسناد و املاک دانشگاه در شرایط فعلی ذهنیت بسیار مناسبی در دانشگاه شکل گرفته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دانشگاه آزاد اسلامی را که مولود انقلاب اسلامی است برای هر شهر و منطقه‌ای پایگاه ثابت انقلاب اسلامی دانست و افزود: در زمینه اجرای بخشنامه آراستگی با لحاظ این موضوع که در شهر‌ها و مناطق استقرار دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه را پایگاه ثابت انقلاب می‌شناسند نکته بسیار حائز اهمیتی است که موجب شده، خانواده‌ها از هر جهت با اطمینان کامل فرزندانشان را به ما بسپارند و در این راستا انتظارات از دانشگاه برای اجرای بخشنامه آراستگی نیز بسیار بالاتر می‌رود.

قائدی، موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی را مشروط به مدیریت چندوجهی دانست و یادآور شد: موفقیت در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی به شرطی حاصل می‌‌شود که در وجوه مختلف اعم از فرهنگی، آموزشی، توسعه رشته، توجه به امور مالی، ورزشی و سایر امور در حد عالی مدیریت کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم در جمع رؤسای واحد‌ها و مراکز این دانشگاه با اشاره به اهمیت جایگاه گروه معارف در واحد‌های دانشگاهی تشریح کرد: در مقطع اغتشاشات سال ۱۴۰۱ بیشترین کلاس‌هایی که با حداکثر نظم برگزار شد و امر پاسخگویی به شبهات را به عهده گرفت کلاس‌های معارف اسلامی بود و این ایجاب می‌کند که از استادان این گروه تجلیل و تقدیر شود.

حجت‌الاسلام مهدی یعقوبی افزود: در سال جاری اولویت فعالیت‌های دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حمایت از گروه معارف و کلاس‌های آن شکل گرفته است.

وی همچنین خواستار تمرکز بر همکاری در برگزاری مسابقات کشوری جشنواره نهج‌البلاغه شد و افزود: برای سومین سال متوالی برگزاری دوره حامیم ۳ در دستورکار این نهاد قرار گرفته و مقرر شده که در نیمه نخست تابستان امسال دوره استانی این طرح با همکاری رؤسای واحد‌ها و با حضور دانشجویان فعال فرهنگی برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد