Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گفت:به زودی سرای نوآوری آزاد در مجتمع دانشگاهی سوهانک در واحد تهران غرب افتتاح می ­شود و اشتغال دانش ­بنیان را با مدل جدید در این سرا احیاء خواهیم کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبر گزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم آغاز فعالیت واحد تهران غرب در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)، گفت: یک سال پیش در همین سالن به جمع مدیران دانشگاه آزاد اسلامی پیوستم و در آن مراسم موضوعی را مطرح کردم و گفتم که باید کاری کنیم دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۴ انتخاب اول دانشگاهیان، پژوهشگران و مدرسان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: سال قبل هشت سال با افق ۱۴۰۴ فاصله داشتیم که یک سال از آن را پشت سر گذاشتیم و تلاش داریم در هفت گام باقی مانده به این افق برسیم. تا افق ۱۴۰۴ فرصتی نیست و لذا با این باور و اعتقاد به جمع شما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی پیوستم.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاهی است که روح رخوت آن را نگرفته و پول نفت آن را تنبل نکرده، بلکه دانشگاهی است که جامعه را درک می ­کند و می ­تواند تحولات سریع داشته باشد.

 طهرانچی با اشاره به تبدیل دانشگاه­‌های نسل جدید به دانش شهر، خاطرنشان کرد: زمانی که ما از ایجاد پارک­‌های علم و فناوری، مراکز رشد و فعالیت­‌های اقتصادی دانش بنیان در دانشگاه صحبت می­ کنیم، یعنی یک شهر هستیم و دانشگاه آزاد اسلامی هم در آستانه تبدیل شدن به دانش شهر است.

وی افزود: اکنون دوران رشته محوری در دانشگاه گذشته و رشته­­‌ها و اعضای هیأت علمی گروه­‌های مختلف باید با یکدیگر تعامل داشته باشند.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: افتخار دانشگاه آزاد اسلامی این است که در نظام جمهوری اسلامی ایران متولد شد و دانشگاهی از مردم و برای مردم است که پیشرفت علمی را شعار خود قرار داده است.

 طهرانچی با طرح این پرسش که آیا پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی فقط وظیفه مدیریت آن است؟ گفت: تحول و پیشرفت در دانشگاه آزاد اسلامی تنها مربوط به مدیریت و اعضای هیأت علمی آن نمی­ شود، بلکه وظیفه تمام خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است و این اراده باید در خانواده دانشگاه وجود داشته باشد که این دانشگاه برترین و بهترین دانشگاه باشد.

استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: خداوند در سوره رعد آیه ۱۱ می ­فرماید «لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّى یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم»؛ اگر ما می­ خواهیم دانشگاه تراز اول بشویم، باید خودمان این آینده را تعیین کنیم.

وی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی خواست که نظرات خود را برای تبدیل این دانشگاه و انتخاب اول دانشجویان، پژوهشگران و مدرسان در سال ۱۴۰۴ ارائه کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب، گفت: امروز اعلام می­ کنم که هر کسی راه حل و پیشنهاد خود را در این موضوع ارائه کند، از نظر دهندگان منتخب تجلیل خواهد شد، پس منتظر نظرات همه خانواده دانشگاه آزاد اسلامی و دوست داران این دانشگاه هستیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اراده هیأت امنا و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی با اراده کارکنان و اعضای هیأت علمی آن تفاوتی ندارد، گفت: همه ما در یک قافله و با هم حرکت می­ کنیم و در این اراده جمعی کسی تقدم و تأخر ندارد، پس اگر هماهنگی در حرکت داشته باشیم، می ­توانیم به افق تعیین شده برسیم.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه این دانشگاه می­ خواهد تبدیل به بهترین دانشگاه کشور شود، خاطرنشان کرد: برای نیل به این هدف باید خیلی از عادات و ساختارمان را تغییر بدهیم و اگر می­ خواهیم سازمان رشد کند، باید منافع و راحتی شخصی را نادیده بگیریم، چرا که سازمان مهم است و باید به این نقطه برسیم که فرزندان مان افتخار کنند که پدر یا مادرشان در بهترین دانشگاه کشور کار می ­کنند.

 طهرانچی با بیان اینکه نماد‌های دانشگاه باید احیاء شود، اظهار داشت: نماد‌های دانشگاه دیگر تنها ساختمان و کلاس نیست. به زودی سرای نوآوری آزاد در مجتمع دانشگاهی سوهانک افتتاح می ­شود و اشتغال دانش ­بنیان را با مدل جدید در این سرا احیاء خواهیم کرد.

وی به انتقال دانشکده­‌های واحد تهران مرکزی به سوهانک اشاره کرد و گفت: در این جابجایی سه اتفاق رخ داد. اتفاق اول، خرید مجتمع سوهانک بود که با فضل خدا و حمایت فرهاد رهبر با سرعت انجام شد. اتفاق دوم، تحویل مجتمع ولیعصر (عج) به واحد تهران جنوب و اتفاق سوم هم واگذاری مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) به واحد تهران غرب بود که از امروز به صورت رسمی آغاز به کار کرد. با این اقداماتی که انجام شده، ساختمان‌های پراکنده و بی هویت غیردانشگاهی را از سطح شهر جمع آوری کرده و به مجتمع‌های با هویت و استاندارد دانشگاهی تبدیل کردیم.

وی ادامه داد: بنده یک سال پیش زمانی که به دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران آمدم، نقص جدی در این دانشگاه وجود داشت و آن نقص این بود که اساس دانشگاه براساس کلاس محوری ایجاد شده بود، بنابراین دریافتم که این دانشگاه نیاز به تحول جدی دارد و باید زمینه­‌های تحول را ایجاد کنیم تا دانشگاه تبدیل به محیط تعامل و رشد شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دانشکده محور بود و واحد‌ها به صورت جزیره ­ای فعالیت می­ کردند. برنامه ما برای استان تهران این بوده که واحد‌ها هویت دانشگاهی پیدا کنند که زمینه آن با جابجایی­‌های صورت گرفته آغاز شده است.

 طهرانچی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با تحولات عظیم و اتفاقات مبارکی که با جدیت  داداندیش در واحد تهران غرب اتفاق افتاده، دانشگاه آزاد اسلامی را در تبدیل شدن به برترین دانشگاه کمک کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مجتمع سوهانک واحد تهران مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۹۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان