Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، علی اکبر ولایتی روز سه شنبه در آیین افتتاحیه پژوهشکده غرب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با اشاره به این که غرب شناسی یک حوزه مطالعاتی گسترده و مرتبط با رشته های گوناگون است، افزود: هر چند حرکت های ضد استعماری از نیمه دوم سده نوزدهم به بعد، استقلال سیاسی بسیاری از مستعمرات را در پی داشت، اما اَشکال نفوذ علمی و فرهنگی استعمار نه فقط از میان نرفت؛ بلکه در مقیاسی گسترده تر ادامه یافت و البته باید تاکید کرد که این نفوذ بیش از هر چیز در عرصه فرهنگ به ویژه ارزش ها، هنجارها، پسندها و نمادها که سازنده سبک های زندگی است، حضوری دائمی، فعال و مؤثّر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: غرب همراه با تکنولوژی، تولیدات صنعتی و کالاهای فرهنگی خود، سطحی ترین و نازل ترین ارزش ها، باورها و نمادهایی را ترویج می کند که هدف آن چیزی جز مصرف گرایی، لذت جویی، معنویت گریزی و در نهایت پوچی و بی معنایی نیست و انقلاب اسلامی ایران، به ویژه رهبری بی بدیل امام خمینی(ره) و تداوم راه امام به پرچمداری حضرت آیت االله العظمی امام خامنه ای(مد ظله) رهبر معظم انقلاب اسلامی، راه را بر تحول فکری و انقلابی بر پایه ارزش های اسلامی گشود و بسیاری از موانع را کنار زده است، لیکن راه تحولات سازنده و پیشرو هنوز "هموار" نشده است.

 رییس هیات موسس امنای پژوهشکده غرب شناسی دانشگاه آزاد ادامه داد: اگر بپذیریم ریشه بسیاری از مشکلات، نبود یا کمبود تفکّر مستقل، تحول گرا و معطوف به مسائل واقعی مردم در حال و آینده است، اهمیت مراکزی برای تبادل اندیشه ها و تولید افکار نو برای شکستن قالب های کهنه، ناکارآمد و درانداختن طرح های نو به ویژه به دست جوانان، آشکارتر می شود.  

 ولایتی افزود: با الهام از فرمایشات و تأکیدات مکرر مقام عظمای ولایت در خصوص تفکر تحول آفرین که اخیراً در "بیانیه دوم انقلاب" طنینی نو یافته است، تأسیس مراکز تحقیقاتی به ویژه پژوهشکده های تخصصی در حوزه "غرب شناسی" ضرورتی مؤکد است.

وی با تاکید بر اینکه بیانیه گام دوم انقلاب طنینی نو در تحول آفرینی است، گفت: تأسیس این پژوهشکده به مثابه یکی از بزرگ ترین نهادهای علمی و فرهنگی کشور، اقدامی موثّر در جهت پیشرفت پایدار و تقویت هویت اسلامی ایران است.

ولایتی اظهار داشت: شناخت فرصت ها و چالش هایمان در ارتباط با غرب، از یک سو و بازشناسی ظرفیت ها و قابلیت هایمان، از سوی دیگر می تواند در جهت محقّق ساختن هدف ها و آرمان های بلند انقلاب نقش موثّری ایفا کند.  

وی تأسیس و راه اندازی پژوهشکده غرب شناسی در واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد اسلامی را اقدامی مبارک دانست و گفت: این اقدام با الهام از اندیشه های نو و راهگشای بیانیه "گام دوم انقلاب" و استفاده از اندیشمندان و صاحب نظران علمی و پژوهشی می تواند مقوم کوشش هایی باشد که در جای جای کشورمان به دست تمامی ایرانیان به ویژه جوانان پرشور، غیور، تحول خواه و برخوردار از روحیه جهادی و کارآفرینی صورت می گیرد.

آیین افتتاحیه پژوهشکده غرب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با حضور علی اکبر ولایتی رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، غلامعلی حدداد عادل رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی، محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی ، سید محمود رضا آقامیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، سید مرتضی نبوی رییس پژوهشکده غرب شناسی واحد تهران مرکزی و جمعی از فرهیختگان دانشگاهی داخلی و خارجی امروز برگزار می شود. 

برچسب‌ها پژوهشگر علی اکبر ولایتی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پژوهشگر علی اکبر ولایتی دانشگاه پژوهشگر علی اکبر ولایتی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پژوهشکده غرب شناسی واحد تهران مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۱۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران

به گزارش جماران؛ روابط عمومی دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران در واکنش به خبر خبرگزاری مهر نوشت: چند روز قبل خانم دکتر علم الهدی دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای انقلاب فرهنگی و هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس علوم خانواده دانشگاه تهران در کنار سایر اساتید دارای صلاحیت این مهم انتخاب می شود. در عملیاتی روانی، انتصاب وی به عضویت در کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران تعمیم می یابد و عملا دروغ بزرگ شکل می گیرد!

در پاسخ روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران آمده است:

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان